Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα και από μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική, ενώ σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας.

Έγινε γνωστός στο κοινό τον χειμώνα του 2004 μέσα απ’ το ριάλιτι  show Fame Story 3 και παρόλο που ήταν απ’ τους πρώτους που αποχώρησαν άφησε το στίγμα του. Ο ίδιος μιλώντας για την εμπειρία του έχει πει πως δε πιστεύει πως η συμμετοχή του τον βοήθησε ιδιαίτερα, αφού δε βρήκα δουλειά κατευθείαν αλλά συνειδητοποίησε πως  είναι αυτό που θέλει να κάνει σε όλη του τη ζωή.

Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί απ’ την Sony Bmg η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο  Όλα θα αλλάξουν.

Τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ το 2013 θα ηγηθεί του προγράμματος του Posidonio μαγαζί που ανέδειξε τον Πλούταρχο και τον Βέρτη.

Σημαντική στιγμή στη καριέρα του αποτελεί η κυκλοφορία του νέου του δίσκου Παιδί Γενναίο, με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.

Fun Facts

  1. Μόλις αποφοίτησε από το σχολείο σπούδασε Νοσηλευτική, αλλά τον κέρδισε το τραγούδι.
  2. Όταν ήταν έφηβος διατηρούσε με τη παρέα του ένα συγκρότημα με το όνομα Blues Brothers, στα οποίο έκανε τα φωνητικά και έπαιζε πιάνο.
  3. Εκείνος και τα τρία αδέρφια του έγιαν με εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) το 1986 και ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα.
  4. Θεωρείται ένας απ’ τους ζεν πρεμιέ του ελληνικού πενταγράμμου και του έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις όπως με την Κατερίνα Καινούργιου.
  5. Αγαπά τα σπορ της θάλασσας και ιδιαίτερα τις καταδύσεις και water ski.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Κωνσταντίνος Αργυρός
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
21-05-1986
ΖΩΔΙΟ
Ταύρος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Λευκάδα