Είναι όμορφοι, είναι ταιριαστοί και είναι και καλά παιδιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Κατρίνα Τσάνταλη θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι, τουλάχιστον εξωτερικά. Όσο για το λόγο που δεν χρησιμοποιούμε ενεστώτα είναι γιατί ο τραγουδιστής και η κληρονόμος οινοποιίας δεν είναι μαζί.

Μπορεί τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό να κάνουν λόγο για το νέο έρωτα της πόλης η αλήθεια όμως είναι πως τα παιδιά είναι μόνο φίλοι. «Ο Κωνσταντίνος και η Κατρίνα γνωρίζονται αρκετό καιρό, μέσω κοινών γνωστών – βλέπε Ναταλία Γερμανού κολλητή φίλη της ξανθιάς επιχειρηματία και στιχουργό του τραγουδιστή στη μεγάλη του επιτυχία Ποτέ ξανά – και κάνουν παρέα. Ταιριάζουν σαν άνθρωποι και γελάνε πολύ μεταξύ τους αλλά δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό», είπε στο Peoplegreece.com, καλός φίλος του Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: Νονός θα γίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιου γνωστού τραγουδιστή το παιδί θα βαφτίσει;

Οι πρώτοι ψίθυροι για τη σχέση τους ξεκίνησαν από την παρουσία της Κατρίνας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου ο τραγουδιστής έκανε εμφάνιση. Μετά τη συναυλία, ο Κωνσταντίνος, η Κατρίνα αλλά και άλλη παρέα πήγαν να διασκεδάσουν σε γνωστό club της συμπρωτεύουσας. Η καλή επικοινωνία τους και η συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλο «πυροδότησαν» τις φήμες.

«Μέχρι τώρα είναι μόνο φίλοι και σας το λέω με σιγουριά, τώρα τι θα γίνει αύριο, κανείς δεν το γνωρίζει», συμπλήρωσε, στο Peoplegreece.com, άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Λέτε να τους έβαλαν το «μικρόβιο» και να δουν διαφορετικά τη σχέση τους; Εμείς το ευχόμαστε γιατί πραγματικά ταιριάζουν.

katrina tsadali natalia germanouΗ Κατρίνα με την κολλητή της φίλη, Ναταλία στα γενέθλια της στιχουργού.