Μπορεί η πρώτη της εγκυμοσύνη στη μικρή North να ήταν πολύ δύσκολη, αλλά τελικά αυτό δεν αποτρέπει την Kim Kardashian από το να θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά. Σίγουρα θέλει να προσθέσει στη φαμίλια της ακόμα δύο πιτσιρίκια, αλλά όχι παραπάνω, όπως είπε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest.

«Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, έλεγα ότι σίγουρα δεν θα το ξανάκανα. Ήταν μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, στην οποία φοβόμουν πολύ, αλλά αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου και ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις με αδέρφια, οπότε θέλω περισσότερα». Σίγουρα όχι όσα έκανε η μητέρα της, Kris Jenner, την οποία θεωρεί «τρελή» και θέλει να της δώσει μετάλλιο για τον άθλο της να φέρει στον κόσμο τόσα πολλά παιδιά.

Όπως κάθε μητέρα που είναι ερωτευμένη με την κόρη της, έτσι και η Kim μίλησε με τα πιο μελιστάλαχτα λόγια για τη μικρή North έχοντας επίγνωση ότι όλες οι μανάδες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα: «η κόρη μου είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο. Είναι το πιο γλυκό, το πιο ήρεμο και το πιο χαρούμενο μωρό και γελάει συνέχεια. Ακόμα και τα δάχτυλα του ποδιού μου να βάλω δίπλα της θα ξεκαρδιστεί», είπε η reality star που δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε σημείο να είναι cool με τη μητρότητα. Είναι πλέον παρελθόν για τη Monroe του σήμερα όλες οι δυσκολίες και οι φοβίες της εγκυμοσύνης τώρα που είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και έχει την αμέριστη βοήθεια και την απόλυτη συμπαράσταση του αρραβωνιαστικού της, Kanye West.

Δείτε επίσης Στο Παρίσι ο γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West