Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει, για το τι θα γίνει τελικά, θα αποκτήσει επιτέλους η Kim Kardashian το δικό της αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας ή θα πάνε χαμένοι οι κόποι της στο Keeping up With The Kardashians;
Βλέπετε ο σύντροφός της Kanye West σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, στον Jimmy Kimmel υποστήριξε την άποψή του ότι η Kim πρέπει να αποκτήσει το δικό της αστέρι, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το αποκτήσει επειδή είναι σταρ σε ριάλιτι.
Η απάντηση για το τι θα γίνει τελικά με την μητέρα πλέον Kim Krdashian ήρθε από την εκπρόσωπο τύπου του Walk and the Hollywood Chamber of Commerce η οποία δήλωσε: «Δεν έχουμε σταρ από ριάλιτι στο Walk of Fame. Δεν έχουμε ειδική κατηγορία γι’ αυτούς. Ευχαρίστως να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε όταν οι σταρ των ριάλιτι προταθούν ή κερδίσουν κάποιο Emmy, Grammy ένα Όσκαρ…Θα τους λάβουμε υπόψιν μας όταν γίνουν κανονικοί ηθοποιοί ή τραγουδιστές».
Και στη συνέχεια αναφερόμενη στην Kim και τον Kanye συμπλήρωσε:« Ξέρω ότι την αγαπάει και είναι πολ΄γλυκό αλλά(η Kim) δεν έχει τα προσόντα. Δεν μ’ αρέσει που το λέω αλλά πολλοί άνθρωποι δεν την συμπαθούν…Κανείς ποτέ δεν την έχει προτείνει για κάποιο βραβείο.»

Ήταν αρκετά απόλυτη η εκπρόσωπος τύπου και νομίζω ότι γκρέμισε κάθε όνειρο της Kim να γονατίσει στην Λεωφόρο της Δόξας και να αφήσει το αποτύπωμά της. Τον Kanye που είναι και οξύθυμος να δούμε τώρα ποιος τον κρατάει μετά από αυτές τις δηλώσεις.