Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά, που πέθανε το Σάββατο 22/02, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/2) στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να την αποχαιρετήσουν ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Άννα Παναγιωταρέα, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, η Βίκη Σταυρόπουλου, μαζί με την κόρη της Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μάκης Τσέλιος, o Δημήτρης Λιγνάδης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα κ.ά.

Η Κική Δημουλά έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (22/2), σε ηλικία 89 ετών, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, κατά την οποία είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Εισήλθε εν συνεχεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.