Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα είπαν σήμερα, Τρίτη 4/06, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του. Η κηδεία του άτυχου νέου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη μέσα σε κλίμα οδύνης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», που μετέφερε τις πρώτες εικόνες από την κηδεία του, μίλησε ο πατριός του. Συγκινημένος και με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, προφανώς για να κρύψει τα δάκρυά του, περιέγραψε τι συνέβη την τραγική βραδιά:

«Εικασίες κάνουμε ακόμα για το ατύχημα. Αυτό που μπορώ να σας πω, και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, είναι πως δεν μπόρεσε να “μαζέψει” τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή. Κόλλησε πάνω στις μπάρες με αποτέλεσμα να χτυπάει διαδοχικά πάνω στις μπάρες.

Αυτό που μου είπε η μητέρα του για τη βραδιά των γενεθλίων ήταν πως ήταν ευδιάθετος. Είχε καταναλώσει 2-3 ποτά και έφυγε στις 12.30 για να συνεχίσει τη διασκέδασή του σε μαγαζί της παραλιακής»

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο, και ειδικά τα μικρά παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί στην τοπική κοινωνία. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να είχε πει κακιά κουβέντα γι’ αυτόν.  Πήγε στην Αθήνα, στα 18-19, αναζητώντας τον δρόμο του και να αποκατασταθεί επαγγελματικά. Ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love», είχε αναφέρει προηγουμένως.

Δείτε τι είπε ο πατριός του Πάνου Ζάρλα στο παραπάνω video.