Ένα ιδιαίτερο βίντεο σκαρφίστηκε μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα, η οποία συνεργάζεται με πολλούς φωτογράφους αλλά και παραγωγούς ταινιών γιατί θέλουν να παρουσιάσουν βίντεο με θέματα κουλτούρας, άγριας ζωής και γεωγραφίας διάφορων χωρών.

Μια διαφορετική ιδέα είχε η ιστοσελίδα αυτή, καθώς τράβηξε ένα βίντεο στη Λίμνη Μεδουσών στη νησιώτικη χώρα Παλάου στην Μικρονησία.

Η λίμνη αυτή είναι παγκοσμίως γνωστή διότι εκεί φιλοξενούνται 13 εκατομμύρια μέδουσες, τις οποίες οι επιστήμονες της έχουν ονομάσει Golden Mastigias Papua.

Οι μέδουσες έχουν μία καθημερινή ρουτίνα, καθώς κάθε πρωί μετακινούνται –προς τον ήλιο- ανατολικά της λίμνης ηλικίας 12.000 ετών, η οποία ωστόσο συνδέεται μέσω υπόγειων καναλιών με τον ωκεανό.

Αυτό το κάνουν γιατί τις προστατεύει από τις θαλάσσιες ανεμώνες και τους θηρευτές τους.

Μάλιστα, αυτό βοηθά και τα μικροσκοπικά φύκη που ζουν στον οργανισμό τους να απορροφήσουν το φως του ήλιου, λαμβάνοντας έτσι ενέργεια, τόσο για τους ξενιστές τους όσο και για τα ίδια.

Τέλος, το τσίμπημα τους είναι πλέον ανεπαίσθητο για τους ανθρώπους, καθώς με τα χρόνια έχασαν τις ικανότητες που διέθεταν.

Δείτε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα GREEN θέματά μας!