Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Khloe Kardashian. Με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εις βάρος του συζύγου της, Lamar Odom, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής της και ανοίγει ένας καινούργιος.

Ποιες είναι όμως οι New Years Resolutions της; Στο περιοδικό Cosmopolitan στο τεύχος Φεβρουαρίου δήλωσε ότι είναι έτοιμη να κάνει μια καινούργια αρχή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνει αυτή η χρονιά». Ωστόσο, δεν έχει μετανιώσει καθόλου για τη ζωή της και για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι τώρα. «Η ζωή με έχει διαμορφώσει στον άνθρωπο που είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Ανεξαρτήτως από το αν είμαι όμορφη ή άσχημη, τέλεια ή απαίσια, είμαι εγώ». Αν και όταν ήταν 9 ετών είχε κρυφακούσει καταλάθος τη μαμά της να λέει σε μια φίλη της ότι η κόρη της χρειάζοταν να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη, αυτό δεν τη στιγμάτισε. «Τότε είχα σοκαριστεί. Δεν μου είχε καν περάσει από το μυαλό. Μεγάλωσα χωρίς να αλλάξω τίποτα στο πρόσωπο μου παρόλο που υπήρχαν διάφοροι makeup artists που μου έλεγαν ότι έπρεπε να φτιάξω τη μύτη μου. Πολύ χαίρομαι που δεν το έκανα», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα The Kardashians: Ποιο είναι το σημερινό status τους 

Εκτός από τα αρνητικά της χρονιάς που φεύγει η πρώην κυρία Odom μνημόνευσε και τα θετικά. Μετά από πολλή προσπάθεια η αδερφή της Kim κατάφερε να χάσει 15 κιλά πράγμα που την έκανε πολύ υπερήφανη. Ο στόχος της μέσα στο 2014 είναι να φορέσει crop top με jeans. «Δεν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου, οπότε κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί».

Τέλος, μίλησε και για τη μικρή και χαριτωμένη ανιψιά της που γεννήθηκε μέσα στο 2013. «Ο Kanye είναι τόσο υπέροχος πατέρας. Η North είναι μόλις πεντέμισι μηνών, αλλά έχει ήδη μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και άποψη πάνω σε πολλά πράγματα. Είμαι περίεργη να δω πώς θα είναι όταν μεγαλώσει, αλλά σίγουρα θα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, όπως ακριβώς και οι γονείς της».

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

https://itunes.apple.com/gr/app/people/id681091538?mt=8