Ένας ερμηνευτής περνάει από διάφορες φάσεις καθώς ηχογραφεί τα τραγούδια του, ειδικά αν πίσω από αυτά κρύβεται και μία ιστορία.

Η Καίτη Γαρμπή, μοιράστηκε μία τέτοια ιστορία με τους θαυμαστές της καθώς αποκάλυψε το «παρασκήνιο» που κρύβεται πίσω από μία μεγάλη επιτυχία της, το Εσένα μόνο.

Το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της τραγουδίστριας καθώς ο κόσμος το έχει αγαπήσει, ενώ το έχει συνδέσει και με ερωτική ιστορία, αφού στο video clip του, μαζί με την Καίτη Γαρμπή, πρωταγωνιστεί και ο Διονύσης Σχοινάς. Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης, η ίδια εξομολογήθηκε ότι πίσω από το τραγούδι κρύβεται ένας θάνατος και συγκεκριμένα, της μητέρας του Νίκου Γρίτση, του στιχουργού ο οποίος έντυσε τη μουσική.

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή: Η ατυχία για το δεύτερο παιδί και η περιγραφή ως …πεθερά

«Έκλαιγα πολύ όταν το άκουσα πρώτη φορά, γιατί ο Νίκος Γρίτσης μου είπε ότι το έγραψε για την μητέρα του που την είχε χάσει. Δεν το είχα βάλει έτσι στο μυαλό μου, νόμιζα ότι ήταν ερωτική ιστορία! Μόλις μου το είπε, ξέσπασα σε αναφιλητά, δεν μπορούσα να τραγουδήσω! Το είπα δύο – τρεις φορές στο στούντιο και μου το πήρανε.», δήλωσε μεταξύ άλλων. Ακούστε όλη την συνέντευξη!