Άγριο φονικό για ασήμαντη αφορμή στην Ποντιάδα της Χρυσούπολης Καβάλας. Ένας άντρας 42 χρόνων, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον επίσης 42 χρόνων γείτονά του και την μητέρα του τελευταίου, επειδή του έκαναν παρατήρηση γιατί άκουγε δυνατά μουσική και τους ενοχλούσε, ενώ οι δύο πλευρές είχαν συχνά φιλονικία για την θέση, όπου το θύμα στάθμευε το φορτηγό του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα το βράδυ της Πέμπτης. Η μητέρα του θύματος 67 χρόνων, θύμα και η ίδια βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δράστη, αλλά και την μητέρα του.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι είπε στον γιο της τι είχε συμβεί και τότε οι δυο τους πήγαν στο γειτονικό σπίτι για να ζητήσουν το λόγο και να λύσουν την παρεξήγηση. Ακολούθησε καυγάς και σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, η 67χρονη άρπαξε την μητέρα του από τα μαλλιά. Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και πάνω στον καυγά ο 42χρονος δράστης άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα και τους πυροβόλησε, σκοτώνοντας και τους δύο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr