Για τη σχέση της με την κόρη της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που βιώνει καθημερινά μαζί με την κόρη της, αλλά και τον διαχωρισμό της σχέσης γονέα – παιδιού και μιας φιλικής σχέσης.

«Είναι στα 17 της τώρα και είμαι πανευτυχής με την κόρη μου. Μαζί της μαθαίνω πράγματα, όπως ό,τι έχει σχέση με το Διαδίκτυο, με βάζει σε αυτό τον κόσμο. Μέσα από εκείνη μαθαίνω πράγματα πολύ πιο σύγχρονα. Της αρέσει πάρα πολύ η μουσική, κάνει πιάνο και με βάζει και σε αυτό τον κόσμο. Η επικοινωνία μου μαζί της είναι σε βάθος και ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Ακόμη η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε όσα και η κόρη της εξομολογείται σ’ εκείνη, αλλά και για την σωστή διάσταση που φροντίζει να έχει η σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Υρώ Μανέ: «Θα δούμε πότε θα μπορέσουμε να ξαναυπάρξουμε τηλεοπτικά»

«Μου μιλάει για δικά της πράγματα, για τις ανησυχίες της, αλλά δεν έχουμε φιλική σχέση, γιατί δεν πιστεύω σε αυτού του είδους τη σχέση. Είμαι ο απόλυτος αποδέκτης όλων αυτών που περνάει, σκιρτήματα, ανησυχίες, προβληματισμούς, αγωνίες, τα μοιράζεται μαζί μου και για το λόγο αυτό νιώθω πραγματικά υπέροχα».