Την παρουσία του στην κατηγορία των γλυκών και αλμυρών σνακ ενισχύει ο όμιλος της Coca – Cola HBC AG, μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς, έναντι 260 εκατ. ευρώ, της σερβικής βιομηχανίας τροφίμων «Bambi», μιας από τις μεγαλύτερες στη χώρα.

«Η εξαγορά προσθέτει εμβληματικές μάρκες με ηγετικά μερίδια αγοράς σε μια κατηγορία κοντινή στο χαρτοφυλάκιο που έχει η Coca – Cola HBC στη Σερβία και στα Δυτικά Βαλκάνια, που αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές μεταξύ αυτών που δραστηριοποιούμαστε. Η Bambi προσφέρει ευκαιρίες για συνέργειες στα έσοδα μέσω συνδυαστικών προσφορών, συμπληρωματικών καινοτομιών με καλή σχέση απόδοσης-κόστους. Η Bambi φέρνει επίσης ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε στρατηγικής σημασίας κανάλια, όπως είναι το παραδοσιακό λιανεμπόριο και ο κλάδος ξενοδοχείων-εστίασης (HoReCa)», αναφέρει μεταξύ άλλων η Coca – Cola HBC AG στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως είπε και ο CEO της Coca – Cola HBC Ζόραν Μπογκντάνοβιτς: «Ενισχύει περισσότερο τη σχέση μας με τους καταναλωτές και μας επιτρέπει να αυξήσουμε την παρουσία μας σε περιστάσεις-κλειδιά για την κατανάλωση, όπως είναι η αρχή της ημέρας, καθώς και τα σνακ στο σπίτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com