Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη ενός 31χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έκανε ο πατέρα του, Στέλιος Μακρής.

Ο πατέρας του δολοφονημένου επιχειρηματία, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, ζει στην Αυστραλία και μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Εμείς είμαστε στην Αυστραλία, εμείς δεν ξέρουμε, ξέρουμε ότι πιάσανε τον δολοφόνο, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται, δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Ούτε εχθρούς είχε, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ αγαπητός, δεν είχε καθόλου εχθρούς, καθόλου. Ούτε φοβόταν τίποτα απολύτως. Πώς έγινε αυτό το πράγμα κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δεν είχε ανησυχίες τίποτα. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω.Η αστυνομία έχει την υπόθεση και από εκεί και πέρα θα συνεχίσει, πώς θα δούμε», είπε ο Στέλιος Μακρής.

Και πρόσθεσε: «Είναι η Βικτώρια εκεί πέρα, η γυναίκα του και εκείνη έχει έχει αναλάβει όλα. Απλώς μας ειδοποιούν εμάς, μερικά πράγματα, είμαστε τόσο μακριά που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως εμείς. Τι να νιώσουμε, τον συνέλαβαν. Θα χορεύουμε άμα τον πιάσανε; Δεν μπορούμε να χορέψουμε. Βέβαια, τον έπιασαν, είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά θέλουμε να ξέρουμε ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο. Δεν ξέρω να σας πω τι δουλειές έκανε. Μεγάλο παιδί ήταν. Δεν ξέρω απολύτως»!

Δείτε το απόσπασμα: