Όταν ο 27χρονος Edgaras Averbuchas, 27, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Agne Banuskeviciute στο Έσεξ, σίγουρα ούτε που φανταζόταν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη θα δεχόταν τη σκληρή κριτική ορκισμένων φεμινιστριών.

Γιατί; Διότι ο νεαρός αποφάσισε να κάνει αυτή την πρόταση στην κοπέλα του, κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησής της από το κολέγιο και ενώ με την τήβεννο και τους καθηγητές της τριγύρω ζούσε τη μεγάλη στιγμή, κατά την οποία θα λάμβανε το πτυχίο της.

Κατά τα σχόλια δεκάδων φεμινιστριών που ξεσπάθωσαν στα social media, αυτή ήταν μία πολύ λάθος στιγμή για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου και μάλιστα δημόσια, καθώς με αυτό τον τρόπο ακύρωνε τη μεγάλη στιγμή της κοπέλας του, μόνο και μόνο για να εκφράσει τη δική του επιθυμία.

Βούτυρο στο ψωμί τους τα όσα δήλωσε η νεαρή γυναίκα, αμέσως μετά από κάτι που θα μπορούσε να είναι «διπλή χαρά», αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να στέκεται στο βήμα. Ήμουν κάπως νευρική, αλλά τρομερά ευτυχισμένη. Και μετά, εντελώς ξαφνικά είδα τον Edgaras να έρχεται προς το μέρος μου, και μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάνω τι ακριβώς συμβαίνει», εξήγησε η Agne.

Η κοπέλα στις φωτογραφίες και τα βίντεο της αποφοίτησης από το Πανεπιστήμιο του Έσεξ, φαίνεται να χαμογελά, ωστόσο, το πλήθος των φεμινιστριών που έκανε λόγο για καπήλευση της πιο σημαντικής στιγμής της, είχε απολύτως διαφορετική γνώμη.

Μαζί με τον 27χρονο, για τα καλά «τα άκουσε» και η διοίκηση του Πανεπιστημίου που επέτρεψε στον νεαρό να ανέβει μαζί της στο βήμα. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό και κυρίως δεν θα έπρεπε να το διαφημίζετε, κύριοι του Πανεπιστημίου του Έσεξ. Ντροπή και στις δύο πλευρές. Δεν θα έπρεπε να ενθαρρύνετε τέτοιες συμπεριφορές», έγραψε μία γυναίκα στο Twitter, ενώ μια άλλη έκανε λόγο για «πραγματικό σαμποτάζ της αποφοίτητης αυτής της γυναίκας. Τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και αντί να χαιρόμαστε για όσα κατάφερε, τώρα πρέπει να χειροκροτήσουμε που βρήκε άντρα. Κακό παράδειγμα».

Πάντως και παρά τις αντιδράσεις, η 25χρονη -και προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα- ανέφερε ότι δεν ήταν και για τέτοιο «γιούχα» αυτό που συνέβη και ότι εκείνη δεν την πείραξε η απόφασή του να της κάνει πρόταση γάμου τη μέρα της αποφοίτησής της.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΠΗΓΗ: DailyMail.com