Οι εξελίξεις τρέχουν και η κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου καλά κρατεί. Μετά το εξώδικο της booker μοντέλων, προς τον Alpha και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», η υπόθεση συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, εκτός από το εξώδικο στην εκπομπή που παρουσιάζει η κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, η οποία με τον χωρισμό τους είχε πάρει το μέρος του Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι αγωγή της για ηθική βλάβη και πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά, αγωγή που του κάνει, με αποτέλεσμα η δικαστική τους διαμάχη αντί να εκτονώνεται με το πέρασμα του χρόνου, να κλιμακώνεται.

Παράλληλα συνεργάτες της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», αποκαλύπτουν πως το γύρισμα για την επίμαχη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση είχε καθυστερήσει σχεδόν έναν μήνα και είχαν προηγηθεί τρία ραντεβού με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς ο make up artist, δεν ήθελε να προκαλέσει και να εκθέσει, απλά ήθελε να εξιστορήσει τη δική του πλευρά.