Τη φετινή σεζόν την βλέπουμε σε δύο ρόλους. Από την μία υποδύεται μία γυναίκα που πουλάει τη ψυχή της στο διάβολο για χάρη ενός άντρα, σε μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά παραστάσεις του Δαίμονες. Και από τη άλλη ία πρώην πόρνη που προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν της στην καθημερινή σειρά Μπρούσκο. Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την οικονομική κρίση κα την τηλεόραση.

Επηρεασμένη από την οικονομική κρίση, όπως όλοι μας, δουλεύει πολύ για να τα βγάλει πέρα αλλά ταυτόχρονα νιώθει και τυχερή που στήριξε την καριέρα της εκεί που έπρεπε. «Τρέχω πάρα πολύ για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και δεν υπάρχει ποιοτικός χρόνος. Ήμουν τυχερή γιατί δεν στηρίχτηκα στην τηλεόραση τότε που μας έδινε πολλά χρήματα, άρα μας δινόταν και η ευχέρεια να ξανοιχτούμε οικονομικά. Ήθελα να κάνω μόνο αυτά που μου αρέσουν, οπότε εκ των πραγμάτων ζούσα μόνο από το θέατρο… Αυτό με έσωσε! Δεν πήρα οικονομικά ρίσκα! Ασπαζόμουν την ατάκα που λέει ο πατέρας χρόνια τώρα: “Αν δεν χρωστάς είσαι πλούσιος”».

Διαβάστε ακόμη: Ρένια Λουιζίδου: «Τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος που επέλεξα αυτή τη δουλειά»

Ενώ η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει ότι από τη δουλειά της δεν έχει κανένα παράπονο. «Αυτό που θα ήθελα είναι να γίνονται πάντα μεγάλες παραγωγές για να μπορούν οι σκηνοθέτες να πραγματοποιούν το όνειρο τους και εμείς να παίζουμε σε έργα που ονειρευόμαστε. Φέτος δηλαδή είμαι ευτυχισμένη που παίζω σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή. Γιατί στις μεγάλες παραγωγές –ειδικά σε περίοδο κρίσης- ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια και τις προτιμά».