Η Δανάη Στράτου έδωσε μόλις μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον άνδρα της ζωής της, Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ παράλληλα μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο εξωτερικό αλλά και έδωσε την απάντησή της σε όσους θεωρούν πως έχει μεγάλη οικονομική άνεση.

Ένιωσε αδικημένη από την τροπή που πήρε η πολιτική πορεία του συζύγου της; «Ούτε ο Γιάνης, ούτε εγώ αισθανόμαστε αδικημένοι. Δεν κοιτάμε πίσω. Πάμε μπροστά. Κατ’ αρχάς όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, δεν μιλάμε για αυτόν ως άτομο. Το θέμα είναι αν αδικηθήκαμε όλοι μας. Αν προδωθήκαμε ή αν αδικηθήκαμε ως λαός. Δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο άτομο», δήλωσε η ίδια στο Secret.

Στην ερώτηση τι θαυμάζει στον άνδρα της, η απάντηση της έρχεται αυθόρμητα… “το μυαλό του”, λέει και συμπληρώνει πως για εκείνον θα έφτανε στα άκρα: “Παντού, μέχρι τα άκρα (σ.σ. θα έφτανα). Νομίζω το απέδειξα εκείνη την ημέρα στα Εξάρχεια”. (δες video από την επίθεση που είχαν δεχτεί)

Σκέφτεται να φύγει όμως, πάλι για το εξωτερικό; «Όχι, γυρίσαμε. Δεν θέλαμε ούτε τότε να φύγουμε. Το κάναμε λόγω της οικονομικής κρίσης, και εμείς, ήμασταν κατά κάποιο τρόπο οικονομικοί μετανάστες. Δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή. Ήταν μια επιλογή εξ ανάγκης. Θέλουμε να μείνουμε οπωσδήποτε στην Ελλάδα. Άλλωστε, αφήσαμε πίσω μας πράγματα και κλείσαμε πόρτες. Δεν έχουμε την επιλογή να ξαναφύγουμε», τόνισε.

Επιπλέον μίλησε για τις αμοιβές στον καλλιτεχνικό χώρο, υποστηρίζοντας: «Φυσικά και πρέπει να υποστηρίζουμε τις αδύναμες ομάδες, αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ότι ο καλλιτέχνης δεν χρειάζεται χρήματα, νερό και φαγητό για να ζήσει».

Τέλος, απάντησε ως εξής σε όσους θεωρούν πως έχει μεγάλη οικονομική άνεση: «Είμαι επαγγελματίας 20 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει αν ισχύει ή αν δεν ισχύει αυτό. Μόνο αν κάποιος μπει στον τραπεζικό μου λογαριασμό, μπορεί να το μάθει. Αυτά είναι πράγματα αυθαίρετα και κανείς δεν πρέπει να βγάζει συμπεράσματα χωρίς να ξέρει. Το τι έχω ή τι δεν έχω και το πόσο ζορίζομαι το ξέρω εγώ και η οικογένειά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Από τη Βουλή… στο Hollywood: O Γιάνης Βαρουφάκης πρωταγωνιστής σε ταινία του Κώστα Γαβρά;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατάφερε να «ρίξει» το twitter: Πήγε με ροζ πουκάμισο με λαχούρια σε συνεδρίαση στη Βουλή και έγινε viral -ξανά-

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σοκάρει: «Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store