Όταν η Τζένιφερ Άνιστον, που για χρόνια τόνιζε ότι δεν θέλει να μπλέξει με τον κόσμο των social media, υποκύπτει τελικά, τότε δεν μπορεί παρά να προκαλέσει ένα ντελίριο ενθουσιασμού. Τουλάχιστον στην Χολιγουντιανή κοινότητα. Αν σε αυτό προστεθεί και η πρώτη της ανάρτηση που είναι από το reunion με τα Φιλαράκια, τότε το ντελίριο γίνεται παροξυσμός.

Η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε λογαριασμό στο Instagram: Και αυτό είναι το πρώτo της post

Φυσικά οι πρώτοι που έσπευσαν να διαδώσουν το νέο και να την τρολάρουν, ήταν οι φίλοι της. Τόσο στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία όσο και με αναρτήσεις, ώστε να μάθει το κοινό και να την ακολουθήσει. Κι η δουλειά έγινε, αν δούμε πως έχει ήδη φτάσει τα 7 εκατομμύρια follow σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η Κόρτνι Κοξ ανάρτησε μια σχετικά παρελθοντική φωτογραφία τους και έγραψε «Καλώς ήρθες Τζεν στον κόσμο των social media…είναι αίσχος! Θα τον αγαπήσεις».

Η Ρις Γουίδερσπουν είχε ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για χιούμορ προς την Άνιστον. «Πώς σας φαίνονται αυτά τα πρωινά νέα; Η Τζένιφερ Άνιστον είναι στο Instagram και μπορώ επιτέλους να την ταγκάρω σε memes με τα Φιλαράκια».

View this post on Instagram

How's that for some morning news?! @jenniferaniston has joined the @instagram world and now I can finally tag her in FRIENDS memes! Welcome Jen! 💞

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Η Ντόλι Πάρτον που είχε συνεργαστεί πριν λίγο καιρό με την Άνιστον, ανάρτησε μια φωτογραφία τους από την κοινή τους παρουσία στο σόου του Κόρντεν και της είπε «Σε περιμέναμε. Καλώς όρισες στο Instagram».

Η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν πιο δημιουργική και ανάρτησε ένα βίντεο, όπου αναπαρίσταται το επεισόδιο με το κουίζ γνώσεων που άλλαξαν διαμερίσματα. Και όλο αυτό με lego.

View this post on Instagram

#hijen♥️ #transponster🤦🏻‍♀️ #theonewherecentralperkplayedtheapartment

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Στην ίδια λογική και ο Ντέιβιντ Σουίμερ που ανάρτησε φωτογραφία με δύο lego, ένα για την Ρέιτσελ κι ένα για τον Ρος, έξω από το Central Perk.

View this post on Instagram

Hi Jen! x

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_) on

Τελευταίος, αλλά εξίσου σημαντικός ο γυμναστής της, ο Λεγιόν Αζουμπουίκε. Ο Λεγιόν ανέβασε μια φωτογραφία που την κρατάει στην αγκαλιά του κι η Τζένιφερ φοράει γάντια του μποξ και δείχνει την εξάντλησή της.