Κατά μάνα κατά κόρη. Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η 17χρονη πλέον Λούρδη βρέθηκε πάνω στη σκηνή, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση Grease που «ανέβασε» το λύκειο LaGuardia High School στη Νέα Υόρκη στο οποίο φοιτά. Η κόρη της Madonna έπαιξε τον ρόλο της Betty Rizzo –της κακιάς της ταινίας- και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ντυμένη με ένα μαύρο και κόκκινο φόρεμα και αφήνοντας τα σκούρα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους της, έδειξε μάλιστα και τις ικανότητες της στο χορό και στο τραγούδι υποδυόμενη την αρχηγό των Pink Ladies, την οποία είχε «παίξει» η Stockard Channing στο φιλμ του 1978.

«Ήταν πολύ καλή», ένα αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο site Us. «Είναι φοβερή τραγουδίστρια, χορεύτρια κι έδειχνε να νιώθει πολύ άνετα πάνω στη σκηνή.

Ευτυχώς η Madonna κατάφερε να παρευρεθεί σε μία από τις παραστάσεις της κόρης της μαζί με τον πρώην της και πατέρα της Λούρδη, Carlos Leon.

Στο πρόγραμμα μάλιστα το βιογραφικό της έγραφε: «Θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς της με όλη της την καρδιά για την καθοδήγηση και την αγάπη αλλά και που της επέτρεψαν να ακολουθήσει τα πάθη της .

Διαβάστε επίσης: Madonna: «Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού, πάνω σε μια ταράτσα!»