Μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς έκανε στην εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία», μια δημοσιογράφος, τη ζωή της οποίας είχε κάνει κυριολεκτικά κόλαση ο 50χρονος υβριστής του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο λόγος για την Εμμανουέλα Αγγουράκη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είπε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την εξευτέλισε λέγοντας ότι είχαν σχέση και τον απάτησε, ενώ τόνισε ότι είχε κάνει σχόλιο για τον αδικοχαμένο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής, χρησιμοποιώντας φωτογραφία της.

«Αναγκάστηκα να φύγω από την Θεσσαλονίκη γιατί είχε κάνει την ζωή μου αφόρητη… Αυτοί οι άνθρωποι δεν ηρεμούν και πρέπει  να ερευνηθεί από τις εισαγγελικές αρχές το ιστορικό τους», είπε με βουρκωμένα μάτια η δημοσιογράφος και περιέγραψε: «Γέμισε τους τοίχους της Θεσσαλονίκης με συνθήματα, όπως έκανε και στο διαδίκτυο. Έχω δεχθεί ακραίες συκοφαντικές επιθέσεις τα τελευταία 3,5 χρόνια! Κάποιοι βάλθηκαν να μου καταστρέψουν τη ζωή, όπως το συγκεκριμένο άτομο και οι μιμητές του στο διαδίκτυο. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι πρακτικές έχουν επίπτωση στη ζωή, στην υγεία και στη δουλειά ενός ανθρώπου. Έχω ακούσει πάρα πολλά, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ στράφηκα σε αυτόν τον άνθρωπο για επαγγελματικούς λόγους, για ένα ρεπορτάζ. Πολλοί από τους φορείς στους οποίους έχω απευθυνθεί, το έχουν χαρακτηρίσει εργατικό ατύχημα. Ήρθα σε επαφή μαζί του για μία επαγγελματική μου υποχρέωση στην ΕΤ3. Όλα τα υπόλοιπα, είναι θέμα της δικαιοσύνης».

Όσο για τα υβριστικά σχόλια που έκανε ο 50χρονος για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, η Εμμανουέλα Αγγουράκη σημείωσε: «Λυπάμαι πολύ για τα συνθήματα για τον Βαγγέλη και γι’ αυτό σας μιλάω τώρα. Θέλω να συλλυπηθώ δημόσια την οικογένειά του και λυπάμαι πάρα πολύ που δεν ήξερα κάτι και όλοι μας δεν καταλάβαμε κάτι και δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε» και τόνισε: «Μπόρεσα και άντεξα, έστω και σε αυτές τις στιγμές. Χρειάζεται μεγάλη αυτοκυριαρχία για να βγεις αλώβητος, κατά το δυνατόν, από μια τέτοια υπόθεση. Εύχομαι, οι ύβρεις, τα ψέματα και οι συκοφαντίες εναντίον μου να έχουν γίνει αντιληπτά, έστω κι αυτή την ώρα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Tα αναπάντητα «γιατί»

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτό ήταν το μεγάλο του μυστικό

Μαρτυρία ντοκουμέντο: «Εγώ ειδοποίησα το διευθυντή για τα βασανιστήρια. Ένας άγγελος ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ένα αρνί σε μια αγέλη λύκων»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store