Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Σεμνή, προσιτή με υπέροχη φωνή, δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τραγουδίστριες του τόπου μας.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, έχει άποψη και φροντίζει να τη λέει δημόσια, χωρίς να φοβάται για τις κριτικές που θα ακολουθήσουν. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, σχολιάζοντας τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η ίδια δήλωσε: «»Μασήσαμε» με τα λόγια των πολιτικών που υπόσχονταν επάρκεια και άνεση παντοτινή. Ίσως τα είχαμε ανάγκη τα ψέματα τους, γιατί ακούγονταν ευχάριστα στο αυτί μας. Επομένως το λάθος είναι δικό μας, εφόσον δεν καταλάβαμε ότι οι πολιτικοί είναι εκπρόσωποι των μεγάλων εταιρειών και συμφερόντων».

Δείτε εδώ, Γιώργος Νταλάρας – Γλυκερία: Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

Και κατόπιν πρόσθεσε στη Real news: «Βολευτήκαμε επειδή είμαστε των υποσχέσεων, της αναβλητικότητας, του επιφανειακού, του εύπεπτου, της απατεωνιάς, του βολέματος και του διορισμού στο Δημόσιο. Κρύβαμε πάντα την αλήθεια και τα δύσκολα κάτω από το χαλί».

Μια ματιά ακόμα, Kωνσταντίνος Αργυρός: Πόσο τον επηρεάζει η οικονομική κρίση;

Όσον αφορά τον ιδανικό ηγέτη, υπογράμμισε: «Κάτι ανάμεσα στον Χριστό και τον Γκάντι. Θα έπρεπε να έχει την αγάπη και την αυστηρότητα του Ιησού και την επαναστατικότατα του Γκάντι».