Είναι από τους πιο χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, μιλώντας στο περιοδικό Hello, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι ελεύθερος, μίλησε όμως και για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Στέλλα Γιαμπουρά.

Δείτε ακόμη: Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι αντιστάρ, δεν το’χει με τις σχέσεις και λατρεύει τα τατουάζ

«Δεν έπεφτα από τα σύννεφα όταν έβλεπα τον εαυτό μου στα περιοδικά. Αφού επέλεξα να πάω κάπου που ήξερα ότι έχει φωτογράφους δεν μπορούσα να περιμένω κάτι διαφορετικό. Θα το επαναλάβω. Δεν με ενοχλεί κάτι που κάνω και γράφεται. Με ενοχλεί κάτι που δεν κάνω και γράφεται. Αυτό είναι που λέω άστοχο δημοσίευμα.», δήλωσε ενώ αποκάλυψε ότι η σχέση του με το μοντέλο – ηθοποιό, ανήκει στο παρελθόν: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι όλο. Νομίζω ότι ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει λόγος τώρα να σχολιάσουμε το παραμικρό», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Ταχτσίδης: Το κορμί των γηπέδων, κάνει πολλές θυσίες

Ο Γιώργος αποκάλυψε επίσης ότι είναι ελεύθερος, ενώ μίλησε και για τις μακροχρόνιες σχέσεις: «Ναι, είμαι ελεύθερο πουλί. Δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος και ωραίος, πάντως ελεύθερος σίγουρα είμαι. (…) Και να θέλω να είμαι δεν μπορώ (υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων). Δεν είναι εύκολο όταν ζεις στο εξωτερικό να διατηρήσεις μία σχέση. Με μηνύματα σχέση δεν κρατάς. Η απόσταση είναι λόγος χωρισμού για κάθε άνθρωπο».