Η πρώτη του τηλεοπτική  δουλειά ήταν σε ηλικία 10 ετών στη σειρά Τα Φτερά Του Έρωτα. Όμως η πρώτη του δουλειά που έμεινε και ως όνομα και ως φιγούρα στη μνήμη μας ήταν στη Βέρα Στο Δεξί πριν 14 χρόνια.

Εκεί ήταν που φάνηκε έντονα το κωμικό του ταλέντο. Είχε ταιριάξει απόλυτα με το σενάριο της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, ώστε αναδείχθηκε αυτή του η πλευρά. Από τότε ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίστηκε σε διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους. Αλλά από τον προηγούμενο μέχρι τις Άγριες Μέλισσες υπήρξε μεγάλη χρονική απόσταση.

Τη φετινή χρονιά ζει κι αυτός μια τεράστια επιτυχία. Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έδωσαν φωνή σε κάθε ηθοποιό, ακόμα κι αυτούς που είναι θεωρητικά οι δεύτεροι. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται στη σειρά τον Μελέτη. Μάλιστα, έχει μείνει τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, ώστε τον σταματούν στο δρόμο για να το πουν ότι τον…μισούν. Ως Μελέτη πάντοτε.

Το 2005, όταν έκανε πρεμιέρα η Βέρα Στο Δεξί στο Mega, ήταν ο Διονυσάκης, ο γιος του Παύλου Κοντογιαννίδη. Μάλιστα, ο Γεροντιδάκης είχε παραμείνει στο καστ της σειράς και την τρίτη σεζόν, παρά το ότι ο τηλεοπτικός του πατέρας δεν εμφανιζόταν καθόλου. Τότε ο ηθοποιός ήταν 16-17 ετών.

Άλλες τηλεοπτικές σειρές που τον έχουμε δει είναι το LAPD, οι 7 Θανάσιμες Πεθερές και η Απόσταση Αναπνοής. Φέτος, εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, τον βλέπουμε και στην παιδική παράσταση Ο Θαυμαστός Κόσμος Της Μαργαρίτας.