Έτοιμος για το τρίτο All Star Game της καριέρας του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πλέον έχει πάρει το κολάι και είναι από τους πιο σίγουρους στις προτιμήσεις του κοινού. Όχι μόνο των μη Αμερικανών, αλλά πολύ περισσότερο των Αμερικανών. Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι η τεράστια διαφορά που έχει στην ψηφοφορία από τον δεύτερο.

Ο περσινός MVP και ηγέτης των Μπακς που σύντομα αναμένει και το baby freak του, είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στην ανατολική περιφέρεια του NBA και έχει καπαρώσει την αρχηγία στην ομάδα της Ανατολής που θα αγωνιστεί στο All Star Game που θα διεξαχθεί στο Σικάγο το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου.

Στην ψηφοφορία που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ώρες στην πρώτη θέση της Ανατολής με 4.474.107 ψήφους, με δεύτερο τον επίσης ανερχόμενο και τρομερά βελτιωμένο τα τελευταία 2 χρόνια Πασκάλ Σιάκαμ που ηγείται των πρωταθλητών Ράπτορς μετά τη φυγή του Λέοναρντ. Τρίτος είναι ο Τζόελ Εμπίντ των 76ers, τέταρτος ο Τρέι Γιανγκ των Χοκς και πέμπτος ο Τζίμι Μπάτλερ των Χιτ.

Πλέον, αναμένονται με τρομερό ενδιαφέρον οι παίχτες που θα επιλέξει στην ομάδα του.