Δεύτερο σημαντικό βραβείο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες! Ο Έλληνας forward των Bucks ψηφίστηκε ως ο «Αθλητής της Χρονιάς» από το ESPN.

Ωστόσο σε αυτή τη βράβευση ήταν καθόλη τη διάρκεια χαμογελαστός.

«Αυτός ο λόγος δεν θα είναι σαν εκείνον που έβγαλα όταν πήρα το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Αυτό δείχνει πως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στα όνειρά σου, κάτι σαν αυτό μπορεί να συμβεί» είπε με χιούμορ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Καταρχάς, ευχαριστώ τον Θεό, πάντα θέλω να το κάνω αυτό επειδή με ευλόγησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε στη θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ, κάνοντας αυτό που αγαπάω, εκπληρώνοντας το όνειρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους αδελφούς μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου. Σας ευχαριστώ που με προσέχατε όλη την σεζόν και που με αντέξατε. Σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ: Τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι, τη χώρα μου, τους φαν μου, σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ελπίζω αν συνεχίσω να δουλεύω τόσο σκληρά να έρθουν κι άλλα βραβεία», συμπλήρωσε.