Τα μετράει σωστά και όχι μόνο δεν τυφλώνεται από τη λάμψη τους, αλλά δημιουργεί κιόλας το δικό του αστερισμό!
Πλέον ο ηλικίας 19 ετών και τριών μηνών «Greek Freak», όπως τον αποκάλεσαν από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισαν σαν ξωτικό μπροστά τους οι Αμερικανοί, ζει το όνειρό του, χωρίς να φοβάται πως θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα προσγειωθεί στη ζοφερή πραγματικότητα. Την έζησε, άλλωστε, αυτή στο υπόγειο διαμέρισμα των Σεπολίων και ως πλανόδιος στις πλατείες του κέντρου της Αθήνας. Τον συναντήσαμε στο Μιλγουόκι, όπου διαμένει πλέον μόνιμα μαζί με την οικογένειά του.

Εδώ το καταλαβαίνω εγώ, που σε ακολουθώ λίγες ώρες στο Μιλγουόκι, ότι ζεις ένα υπέροχο όνειρο, πόσο μάλλον εσύ…

Να σου πω κάτι; Ξέρω και το διαπιστώνω καθημερινά ότι τόσο εδώ όσο και στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται μαζί μου και είμαι περιζήτητος για συνεντεύξεις και εκδηλώσεις. Μαθαίνω, όμως, καθημερινά να διαχειρίζομαι όλη αυτή την καινούρια κατάσταση, κυρίως τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν θα κάνω πολλούς φίλους εδώ, αλλά πρέπει να φέρομαι ευγενικά σε όλους, διότι είναι μέρος της δουλειάς μου.

Όλοι στην ομάδα των Milwaukee Bucks εκφράζουν την κατάπληξή τους για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης σου και για το πόσο γρήγορα και ανώδυνα προσαρμόστηκες. Μεταξύ μας, δεν είναι και πολύ λογικό να βρεθείς ξαφνικά από το Φιλαθλητικό Ζωγράφου και την Α2 στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου…

Διαβάστε περισσότερα στο People με το «ΘΕΜΑ» που κυκλοφορεί την Κυριακή