Απίστευτο περιστατικό στο Περιστέρι, όταν ένας άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ άλλο την ώρα που έπινε καφέ. Το περιστατικό συνέβη στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (24/7).

Το ρεπορτάζ του Newsit αναφέρει πως ο άνδρας πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι. όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια στην οδό Περικλέους

Για άγνωστη αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα όπλο στο χέρι. Φέρεται να πυροβόλησε τον δεύτερο άνδρα, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος!

Οι φωτογραφίες με το θύμα αιμόφυρτο και πεσμένο στο τραπέζι σοκάρουν.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της, Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, είναι συγκλονισμένοι.

Στην συνέχεια τόνισε: «Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας«