Η δεκαετία του ’70, χαρακτηρίζεται από εξώφυλλα μαμάδων και παιδιών. Παράλληλα, μέσα από τα εξώφυλλα περνάει κι όλο το στυλ των ’70ς. Έντονο μακιγιάζ, βλεφαρίδες κάγκελο και χίπικο στυλ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Γιαννάκης, κρατούν τα βελούδινα αβγά για το Ρομάντσο του 1972.

cover 2

Εδώ είμαστε! Οικογενειακή απαρτία για τη Ρίτα Σακελλαρίου, με το μικρό της γιο στην αγκαλιά και το απαραίτητο αβγό. Το παιχνιδάκι – κοτοπουλάκι που μόλις φαίνεται, δηλώνει τη δεκαετία. Όπως και το ντύσιμο όλων. Φουλ σέβεντις!

cover 3

Πράσινη σκιά, λαμπερό χαμόγελο, κολιέ εποχής και η κοκκινομάλλα Μαρινέλλα, εύχεται Καλό Πάσχα. Λίγο πριν, έχει τραγουδήσει για κρασί, θάλασσα και για το αγόρι της!

cover 4

Το οποίο αγόρι της, ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και μαζί του, φωτογραφίζεται για το Ντομινό, το πρώτο Πάσχα ως παντρεμένοι. Το μαλλί πάει προς το ξανθό και λόγω των ημερών, trendy σταυρός ολοκληρώνει την εικόνα…
cover 5
21 Απριλίου 1976. Η πανέμορφη Άννα Βίσση μέσα σε λουλουδιασμένη πανδαισία, δηλώνει «Δεν είμαι παντρεμένη με το Νταλάρα». Το έλεγαν κι αυτό τότε…

cover 6
Το Πάσχα του 1975, η Ραδιοτηλεόραση κυκλοφορεί με τον Εσταυρωμένο και προκαλεί. Τα δύο κανάλια της τηλεόρασης, Ερτ και Υενέδ, προσαρμοσμένα στο κλίμα των ημερών, μεταδίδουν ατέλειωτα προγράμματα με κλασική μουσική, δραματικές ταινίες και ντοκυμανταίρ για την ωραιότερη ιστορία του κόσμου. Έτσι και το περιοδικό, βάζει εξώφυλλο τη σταύρωση και βγαίνει στα περίπτερα.

cover 7
Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Χριστοδούλου το 1979. Τηλεοπτικοί αστέρες πρώτου μεγέθους, που συνεχίζουν την παρουσία τους μέχρι σήμερα, σε εξώφυλλο με ρομαντική διάθεση.
Πηγή: Cosmopoliti.com