Πριν από δύο ημέρες ανακοινώθηκε η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυπόθητη συναυλία των Florence and the Machine και από ότι καταλάβαμε η λέξη φρενίτιδα μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη σήμερα.

Όπως ανακοινώθηκε τα εισιτήρια ήταν σήμερα διαθέσιμα από τις 11 το πρωί όμως μέσα σε μία μόλις ώρα οι 5000 θέσεις του Ηρωδείου εξαντλήθηκαν. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας διοργάνωσης δήλωσε: «Τα εισιτήρια πωλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα συναυλιών στην Ελλάδα. Μέσα σε 60′ λεπτά ακριβώς! Ελπίζουμε η Florence να ανταποδώσει αυτή την αγάπη χαρίζοντας μας άλλη μία βραδιά κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης!»

Florence and the Machine: Ποιο είναι τελικά αυτό το «αερικό» που ακούει στο όνομα Florence Welch;

Λίγο πριν μέσω του official account του συγκροτήματος στο Instagram επιβεβαιώθηκε μία ακόμη συναυλία στην χώρα μας στις 22 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια της οποίας θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Ιουλίου στις 09:00.

Συγκεκριμένα έγραψαν: «Το πρώτο show στην Ακρόπολη είναι τώρα sold out. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το συγκρότημα θα δώσει άλλη μία συναυλία στις 22 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις 10 Ιουλίου στις 09:00».

View this post on Instagram

The first Acropolis show is now sold out. Happy to announce the band will perform a second show on the 22nd September. Tickets on sale July 10th at 9am BST

A post shared by Florence + The Machine (@florenceandthemachine) on

Το που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο show είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε ακόμα καθώς το Ηρώδειο είναι κλεισμένο όλες εκείνες τις ημέρες οπότε την συναυλία (μπορεί) να καταφέρουμε να απολαύσουμε σε κάποιον άλλο χώρο