Φαίδων Γεωργίτσης. Τηλεόραση, κινηματογράφος, θέατρο. Έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από όλα. Πλέον ασχολείται με το θέατρο που έχει φτιάξει ο ίδιος, 1000 θέσεων όπως δήλωσε με περηφάνεια στα Καρντάσιανς. Έχει παίξει περίπου σε 40 ταινίες, ενώ οι ιστορίες του με τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες είναι αμέτρητες.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στα Καρντάσιανς και μίλησε για το παρελθόν του. Όπως αποκάλυψε, ήταν στο πολεμικό ναυτικό για περίπου έξι μήνες, το έσκασε όμως, γιατί δεν αισθανόταν ότι ήθελε να γίνει αξιωματικός. Άφησε τον στρατό γιατί ήθελε να έχει ο ίδιος τον έλεγχο του εαυτό του. Τότε ήταν που μπήκε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Ο πατέρας του, ωστόσο τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει με την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, μη έχοντας άλλη επιλογή όμως, το δέχτηκε. Υπήρξε ωραίο παιδί, όπως είπε χαρακτηριστικά και όχι ωραίος άντρας ενώ δεν θεωρεί ότι έχει περιοριστεί σε ρόλους καθώς τα έχει κάνει όλα, από το καλό παιδί μέχρι κωμωδία, δράμα κλπ. «Έχω ακόμα την ψωνάρα, πιστεύω στον καλό ηθοποιό, δεν κοιτάω τη φάτσα, κοιτάω πώς παίζω και αυτό με ικανοποιεί. (…) Δεν έβλεπα τον εαυτό μου σαν ωραίο, ήμουν πάντα σεμνός και συνεσταλμένος, δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την εμφάνισή μου.», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Φαίδων Γεωργίτσης: Το φλερτ με την Αλίκη και ο έρωτας με τη γιόγκα

Η πρώτη του γυναίκα ήταν η Μπέτυ Αρβανίτη, ενώ η δεύτερη σύζυγός του ήταν μοντέλο της Chanel με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά. Έχει ένα εγγονό από το γιο του, ενώ αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι από το 1961 ασχολείται με την γιόγκα. «Κάθε πρωί ξυπνάω και κάνω γιόγκα», αποκάλυψε.

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης αποκάλυψε και μία ιστορία, όταν είχε παίξει στα Κόκκινα Φανάρια: «Τότε που βγήκαν τα Κόκκινα Φανάρια, τέλος του 63, αρχές του 64, μου λέει ένας φίλος μου ‘να σε πάω κάπου;’. Με πήγε στην Πλατεία Αμερικής, η πόρτα είχε ένα φαναράκι απ’ έξω και κατάλαβα ότι πρόκειται για οίκο ανοχής. Του λέω ‘δεν πάω εγώ, δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου και ούτε θα πάω’. Μου λέει περίμενε. Μπαίνουμε μέσα, φεύγει αυτός και μετά εμφανίζεται μία κοπέλα, την οποία ήξερα αλλά δεν ήξερα τη δουλειά της και κάναμε παρέα στην Πλατεία Συντάγματος. Με ερωτεύτηκε στα Κόκκινα Φανάρια, επειδή εκεί ερωτεύομαι μια πόρνη και του ζήτησε να με πάει εκεί».

Δείτε ακόμη: Καίτη Φίνου: «Τώρα πόνεσε ο Κωστόπουλος για την Βάνου; Ντρόπη για το θέατρο που παίζουν όλοι τους»

Όσο για το ερώτημα «Τζένη ή Αλίκη;», ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Η Τζένη ήταν κοσμική κυρία, η Αλίκη ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τη ζωή μου θα μπορούσα να τη ζήσω με την Αλίκη. Υπήρξε ένα φλερτ αλλά κινδύνευα να γίνω κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα. Ήθελα να παραμείνω ο κύριος Γεωργίτσης».