Την παρέμβαση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης, 6 Ιουνίου στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

Η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου που αφορούσαν στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του, Μαρία Ελένη, και τη μεγαλύτερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα, δε δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της σχετικά με όσα άκουσε.

«Αν αύριο μεθαύριο γνωρίσω έναν άνθρωπο και είμαι μαζί του και μετά για κάποιον λόγο οι δρόμοι μας χωρίσουν και ακούσω να λέει «φιλοξενούσα τα παιδιά», σα μάνα, είναι πάρα πολύ άσχημο. Θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα. Αν ζούσε η Ζωή Λάσκαρη και το άκουγε αυτό…

Η αγάπη δεν σταματάει. Υπάρχουν άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά και τα αγαπούν το ίδιο. Εγώ δεν παίρνω θέση, μπορεί η Μάρθα να έχει άδικο, δεν με αφορά. Απλώς λέω ότι ο μπαμπάς, ο παππούς, αν ένα παιδί το αισθάνεσαι παιδί σου και το έχεις μεγαλώσει, αυτό θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία σου στιγμή. Αυτό που θα ήθελε η Ζωή Λάσκαρη είναι τα παιδιά της και το εγγόνι της να είναι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.