Αλλαγές επί αλλαγών για μία ακόμη φορά στο Messenger του Facebook! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετοιμάζεται να βελτιωθεί επιπλέον η εμπειρία κάθε χρήστη.

Ειδικότερα, πρόκειται για υπηρεσία με την οποία επιτρέπεται στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποίηση για συγκεκριμένα μηνύματα, ώστε να απαντήσουν αργότερα.

Εάν είστε ιδιαίτερα ενεργοί στα social media είναι εύκολο να «χαθείτε» στα μηνύματα και να ξεχάσετε πλήρως να στείλετε μία απάντηση ή ένα e-mail που έχετε υποχρέωση.

Από τη στιγμή που οι εφαρμογές έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό, η ειδοποίηση για τον προγραμματισμό σας, θα είναι το λιγότερο ευεργετική.

Πλέον λοιπόν το Facebook δοκιμάζει μία νέα λειτουργία μέσα από την οποία θα μπορείτε να παρακάμψετε κάποιο μήνυμα και να λάβετε ειδοποίηση για απάντηση μία συγκεκριμένη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μία επιλογή που θα εμφανίζεται κουμπί με μήνυμα: «Remind me in one hour», δηλαδή «Υπενθύμισέ μου σε μία ώρα». Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το Messenger πρόκειται να βάζει υπενθύμιση, η οποία θα εμφανίζεται με pop up την ώρα που έχετε ζητήσει για το εκάστοτε μήνυμα.