Το Μάρτιο του 2015 ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας συνελήφθη για σεξουαλική επαφή με ανήλικη. Ο άλλοτε παίκτης της Sunderland, Adam Johnson όπως όλα δείχνουν θα εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο!

Την περσινή χρονιά ο ίδιος δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες εις βάρος του. Μάλιστα θα είχε αφεθεί ελεύθερος μέσα σε 24 ώρες εάν οι δικαστές είχαν αποφανθεί υπέρ του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο Βρετανός ποδοσφαιριστής έχει ήδη εκτίσει ένα από τα έξι χρόνια στη φυλακή.

adam johnson

Πριν λίγες ώρες όμως, δεν έγινε δεκτή η αίτηση του Adam Johnson στο Εφετείο, με συνέπεια να χρειαστεί να εκτίσει και τα έξι χρόνια ποινής. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 29χρονος είχε παραδεχτεί πως είχε φιλήσει την ανήλικη κοπέλα. Ωστόσο είχε αρνηθεί περαιτέρω σεξουαλικές δραστηριότητες.

Μάλιστα ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής ήλπιζε πως η ποινή του θα μειωνόταν όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η διασημότητά του, λειτούργησε εις βάρος του! Ο δικαστής έκρινε πως η ανήλικη κοπέλα βίωσε «σοβαρή ψυχολογική βλάβη», με τον Johnson να εκμεταλλεύεται τη «λατρεία ενός νεαρού εφήβου από μια επιτυχημένη διασημότητα».