Την ημέρα της γυναίκας, η εγκυμονούσα Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε μαζί με την κόρη της Θεοδώρα και τον πρώην σύζυγό της, Θεόδωρο Μανωλίδη στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν την παράσταση Άριες, βαλς και βιεννέζικες πόλκες.

Διαβάστε ακόμα:Αποκλειστικό: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του ελληνικού τελικού της Eurovision 2014!

Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Στην εορταστική εκδήλωση, ήταν και ο Υπουργός Υγείας και νυν σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης. Καθώς η εορταστική μουσικοχορευτική παράσταση για την Ημέρα της Γυναίκας και τα 25 χρόνια από τη μεταμόσχευση καρδιάς της πρώτης γυναίκας στην Ελλάδα, ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Αλληλεγγύης και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Διαβάστε ακόμα:Gisele Bündchen-Tom Brady: H μυστική βάπτιση της κόρης τους

Ωστόσο, η κοινή δημόσια εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον πρώην σύζυγός της, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Μαζί με την κόρη τους, συγκέντρωσαν όλα τα φωτογραφικά φλας επάνω τους και μάλιστα, έδωσαν τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μετά το διαζύγιό τους. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι, με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 19χρονο Αλέξανδρο και την 17χρονη Θεοδώρα, τα οποία αποτελούν συνδετικό κρίκο για το πρώην ζευγάρι και χάρη σε αυτά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Η Ευγενία Μανωλίδου, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την βραδιά καθώς η αγάπη της για την κλασσική μουσική είναι γνωστή, καθώς και του πρώην συζύγου της.