Η Ευγενία Μανωλίδου με καλοκαιρινό ντύσιμο και πολύ καλοκαιρινή διάθεση, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ΠΕΔΕΣ, του Alpha και μίλησε για το χαρακτήρα της, τη μουσική και τα χρόνια που έζησε στην Αμερική.

«Μόνο ο Άδωνις ξέρει τα πάντα για μένα. Κανείς άλλος. Δεν έχω την ανάγκη να μοιράζομαι τα μυστικά μου. Έχει τύχει να εμπιστευτώ ανθρώπους και να με κρεμάσουν και από τότε σταμάτησα να έχω φίλους με αυτήν την πολύ προσωπική έννοια και προσέχω πάρα πολύ», αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.

Περιγράφοντας το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την οικογενειακή εστία, η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Την επανάστασή μου την έκανα στα είκοσι, όταν παντρεύτηκα και πήγα στην Αμερική. Το μόνο που με τρόμαζε ήταν μήπως αυτό που κάνω δεν αρέσει τελικά σε κανέναν. Δηλαδή, να περνάω τόσο πολύ χρόνο από τη ζωή μου, γράφοντας συνέχεια παρτιτούρες για ορχήστρα και κάποιος να το ακούσει όλο αυτό και να του αρέσει κιόλας».

Διάβασε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στα τηλεοπτικά δρώμενα δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως φρόντισε να αξιοποιήσει και όχι να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα για να προωθήσει την πορεία της στη μουσική, ενώ πέρασε μία δύσκολη φάση, αφού όπως είπε: «Κάποιο διάστημα νόμιζα ότι δε θα μπορούσα να ξαναγράψω μουσική. Είχα μπει τόσο πολύ μέσα σε αυτήν την τηλεοπτική και επικοινωνιακή ιστορία, που νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ξαναγράψω μουσική».