Έχει παραδεχτεί ότι δουλεύει πάρα πολύ για αν μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά. Βρίσκεται στην τηλεόραση, στο θέατρο και στο σπίτι παίζει τον πιο δύσκολο ρόλο, αυτόν της μητέρας. Η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την κόρη της και τη μεταξύ τους σχέση τώρα που βρίσκεται την πιο δύσκολη ηλικία, την εφηβεία.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει δυσκολία. Όλα κυλούν όμορφα και ήρεμα. Κάθε παιδί σε αυτή την ηλικία έχει τις δικές του αναζητήσεις. Και εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει όρια στον άλλον. Στο παιδί, όμως, δεν μπορείς να μην μάθεις το σωστό και το λάθος. Αν για παράδειγμα εγώ κυκλοφορώ με μηχανή δεν μπορώ να της πω να μην το κάνει γιατί φοβάμαι».

Διαβάστε ακόμη: Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για χρήματα και την τηλεόραση

Όσο για το αν περνάει αρκετό χρόνο μαζί της, η ηθοποιός δήλωσε στο You: «αυτή τη στιγμή δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι μαζί της όσο θα ήθελα, οπότε προσπαθώ ο χρόνος που περνάμε να είναι ουσιαστικός. Πλέον πρέπει να κάνεις είκοσι δουλειές για να μπορείς να αντεπεξέλθεις».

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει ότι δεν αφήνει την κόρη της να επέμβει στην προσωπική της ζωή, αλλά η γνώμη της για έναν σύντροφο είναι πάντα σεβαστή. Ενώ για το αν σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό λόγω ης οικονομικής κρίσης απάντησε: «Δεν σκέφτομαι ότι αυτή η χώρα θα με διώξει. Θα φύγω μόνο αν το θέλω εγώ και γιατί θα είναι καθαρά δική μου επιλογή και όχι της χώρας μου».