Με τον ακριβή όρο της σαπουνόπερας, εξήγησε η Εβελίνα Παπούλια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν θέλουν να δώσουν τον συγκεκριμένο τίτλο στο Μπρούσκο. Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, μίλησε για τη νέα της δουλειά και το γεγονός ότι μετά από την μεγάλη της αποχή από την τηλεόραση, επέστρεψε σε καθημερινό σίριαλ.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Tv Glam: «Δεν μου λείπει το μέσο ως μέσο. Πολλές φορές έχω πει “όχι” στην τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν με κάλυπταν οι προτάσεις που δεχόμουν. Φέτος θεωρώ πως η συγκυρία είναι ευτυχής. (…) Στο παρελθόν μπορεί να φάνταζε παράξενο να παίζεις σε καθημερινή σειρά για τον απλούστατο λόγο ότι επικρατούσε άλλου τύπου αισθητική. Το Μπρούσκο είναι διαφορετικό στο κομμάτι αυτό. Δεν στερείται ποιότητας εξαιτίας της ταχύτητας που πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Έχει ωραία φωτογραφία, ωραία σκηνοθεσία και ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτό που παίζουν. Μέσα στα χρόνια αυτά το καθημερινό σίριαλ έχει εξελιχθεί. Και ίσως έχει πάρει τη θέση των εβδομαδιαίων δραματικών σειρών».

Δείτε επίσης: Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογείται: «Πέθανα στον ύπνο μου»

Όσο για όλους όσοι χαρακτηρίζουν το Μπρούσκο σαπουνόπερα, η Εβελίνα Παπούλια έδωσε τη δική της εκδοχή: «Σαπουνόπερα στην Αμερική ονομάζεται η σειρά που κατά τη διάρκειά της διαφημίζουν απορρυπαντικά, σαπούνια κ.ά. Θα δείξει αν τελικά είναι, από το πώς θα αντιμετωπιστεί από το κοινό, τι διαφημίσεις θα παίζονται.
Προσωπικά εύχομαι να έχουμε πολλές διαφημίσεις… Και ναι, ας χαρακτηριστούμε σαπουνόπερα».