Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, την πρώτη ημέρα του Αυγούστου στην Νέα Υόρκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δηλώνει αισιόδοξη που έχει ακόμη δουλειά και ζει το σήμερα. Η Εύα Αντωνοπούλου σχολιάζει το life style και την κατάσταση στην τηλεόραση.

Η ίδια φροντίζει να προστατεύει την προσωπική της ζωή , γι’ αυτό δήλωσε στον Τηλεθεατή: «Όταν δεν θες να σε δουν οι φωτογράφοι, ξέρεις πού να πας. Βέβαια, αν πρέπει να πας σε μια παράσταση, θα πας. Αλλά παπαράτσι δεν υπάρχουν σε κάθε γωνία, τουλάχιστον εγώ δεν τους βλέπω εκεί που κυκλοφορώ. Τώρα, αν πας στην πιο προβεβλημένη παραλία της Μυκόνου και μετά σε πειράξει ο παπαράτσι, αυτό είναι λίγο υποκριτικό».

Διαβάστε ακόμη: Βίον Ανθόσπαρτον: Παντρεύτηκε η Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου είναι στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να δοκιμάσει και κάτι άλλο. «Μου αρέσει αυτή η ζώνη και θεωρώ ότι είναι σημαντικό όταν κάποιος δημοσιογράφος ξεκινάει σε μια συγκεκριμένη ζώνη και αποκτάει σταθερό κοινό να μένει σε αυτή. Αλλά αν το κανάλι θελήσει να με δοκιμάσει και να με αξιοποιήσει σε κάποια άλλη ζώνη, έχω όλη τη διάθεση να αντιμετωπίσω την πρόκληση», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Just married: Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της Εύας Αντωνοπούλου

Μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό και να ήταν μία καλή χρονιά για το κανάλι και την εκπομπή της, ωστόσο η δημοσιογράφος παραδέχεται ότι η τηλεόραση έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα. Δεν υπάρχουν σίριαλ, σόου και ταινίες λόγω έλλειψης χρημάτων.

Η Εύα πιστεύει ότι το κοινό έχει πλέον στραφεί περισσότερο προς την ενημέρωση. Όταν ξεπεραστεί η κρίση θα δημιουργηθεί ένα νέο είδος ψυχαγωγίας – life style, το οποίο κρίνει ότι είναι αναγκαίο.