Μιλάει πάντα έξω από τα δόντια και πολλοί την κρίνουν γι’ αυτό. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ασχέτως με το πώς θα σχολιαστεί. Έτσι και στην συνέντευξή της στο περιοδικό celebrity, στο οποίο παραδέχτηκε ότι έχει κάνει στημένα παπαράτσι.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καθόλου απαραίτητες γι ‘αυτό και πλέον έχουν καταλήξει να είναι και γραφικές  – με την καλή έννοια – , όπως και το άτυπο ραντεβού μου με τους φωτογράφους στην παραλία. Κάθε εβδομάδα τα ίδια και τα ίδια, με τη σανίδα του σερφ, και τους φωτορεπόρτερ να χάνουν την Κυριακή τους, περιμένοντας να με απαθανατίσουν να “τριμάρω” το πανί. Σαφώς και ξέρω ότι είναι εκεί και περιμένουν, σαφώς και τους χαιρετάω και τους μιλάω γιατί σέβομαι το γεγονός ότι δουλεύουν εκείνη την ώρα, αλλά ίσως τελικά από την επανάληψη αυτού του ίδιου σκηνικού να αποδεικνύεται πως δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που στήνουν τα παπαρατσικά τους.  Άλλωστε, πλέον, και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει αν μια φωτογραφία αποτελεί επαγγελματική συμφωνία ή αν είναι προϊόν δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.», δήλωσε,ενώ συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Κουφέτα από τον δικό μου γάμο, μπορεί να μη φάτε ποτέ!»

«Σαφώς (και έχω κάνει). Όμως στο πλαίσιο προώθησης της εκπομπής ή κάποιου προϊόντος με το οποίο σχετιζόμουν διαφημιστικά, μέσω συμβολαίου που προέβλεπε και τέτοιου τύπου φωτογραφίες».