Για τα άγχη, τις φοβίες και τις αλήθειες της μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα. Στην πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό, η παρουσιάστρια καταθέτει την δική της αλήθεια για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της και τη νέα σχέση της.

Διαβάστε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη αποκλειστικά στο People: «Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου»Ελένη Μενεγάκη: «Έκανα λάθος. Το παραδέχομαι»

«Οι άνθρωποι θεωρώ ότι εκτίμησαν την αλήθεια μου. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Εκείνοι που συμβιβάζονται με τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι στην εξωτερική τους εικόνα, στη συζυγική τους ζωή, στον επαγγελματικό τους στίβο, ενώ όλα αυτά δεν είναι αληθινά. Το αντίθετο: είναι «χαλασμένα». Κι ύστερα υπάρχουν κι εκείνοι που προσπαθούν να συντηρήσουν κάτι ανάλογο, αλλά τελικά δεν το αντέχουν. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκω κι εγώ. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πρέπει να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι, για την αλήθεια σου. Όταν κάτι σε κάνει δυστυχισμένο, πρέπει να το δείξεις. Αυτό έκαναν κι εγώ. Φώναξα κάτι σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τέλεια εικόνα. Γιατί, λοιπόν, να με μισήσουν; Επειδή είχα τα κότσια να παραδεχτώ αυτό που συνέβαινε στη ζωή μου; Να παραδεχτώ την αλήθεια, έχοντας παράλληλα το άγχος να ξεκινήσω τα πάντα από την αρχή; Και ειλικρινά, ανθρώπινα θα ήθελα να ρωτήσω: είναι δυνατόν να μην συμπαρασταθείς σε κάποιον, μέχρι να ξαναβάλει τη ζωή του σε μια τάξη και μια σειρά;».