Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον όμιλο ΑΝΤ1, ο Corporate Communications & PR Directo,  Κώστας Τσολάκης τελικά αποχωρεί.

Την είδηση για τη λήξη της συνεργασίας τους έκανε γνωστή ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου μέσω επίσημης ανακοίνωσης στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη. Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά, ο Κώστας Τσολάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σχετικά με το τέλος αυτής της συνεργασίας.

«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριότητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων, εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

View this post on Instagram

Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία THE KOMPANY. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming #thekompanygr @thekompanygr

A post shared by Kostastsolakis (@kostastsolakis) on