Καταγγελία από 19χρονο σπουδαστή μαγειρικής που εργαζόταν στο εστιατόριο του δέχθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι, με τις κατηγορίες να στρέφονται κατά του υπεύθυνου της κουζίνας του. Σύμφωνα με την καταγγελία του 19χρονου, ο υπεύθυνος της κουζίνας του σεφ του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια, του προκάλεσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα αλλά και τον κλώτσησε στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο Έκτορας Μποτρίνι μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε στο Open Tv υποστήριξε πως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται ενώ στο Corfu Tv δήλωσε: «Δεν ήμουν Κέρκυρα. Ήμουν με τον Σεφ μου και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν μεταξύ δυο νεαρών και σε καμιά περίπτωση του Σεφ.Έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση το δεύτερο άτομο που μπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο 20χρονος ουδέποτε με ενημέρωσε για τέτοια περιστατικά. Εμένα μου είπε ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει. Πραγματικά δεν πιστεύω τα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί. Εμείς είμαστε πρότυπο. Δεν υπάρχει κουζίνα όπου να γίνονται τέτοια πράγματα»

Στη συνέχεια ανάρτησε μία φωτογραφία από την κουζίνα του εστιατορίου του με όλους τους συνεργάτες του να ποζάρουν χαμογελαστοί και στη λεζάντα έγραψε «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».