Απίστευτες σκηνές, βγαλμένες από… αστυνομική ταινία, εκτιλύχθηκαν το πρωί της Τετάρτης έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά, όπου κουκουλοφόροι «γάζωσαν» με σφαίρες τον πατέρα ενός μαθητή!

Όλα έγιναν στις 08:15, έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο, τη στιγμή που στο προαύλιο γινόταν η προσευχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι θανάτου στον πατέρα του μαθητή, τον γνωστό μπράβο της νύχτας και αθλητή του body building Βασίλη Γρίβα. Μόλις ο Γρίβας άφησε το παιδί στο σχολείο και βρέθηκε στην πίσω πλευρά του κτιρίου, οι δράστες άνοιξαν πυρ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα, το αμάξι στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε καμένο περίπου 600 μέτρα από το σημείο.

Το 48χρονο θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο Σισμανόγλειο όπου λίγο αργότερα κατέληξε, ενώ ελαφρά, από εξοστρακισμό σφαίρας, τραυματίστηκε η μητέρα ενός άλλου μαθητή η οποία βρισκόταν έξω από το σχολείο.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος βρήκαν εννέα κάλυκες. Όπως εκτιμούν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας, καθώς το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.  Συγκεκριμένα, ο 48χρ0νος θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου και είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα.

grivas ektelesi