Έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία έχουν δημιουργηθεί εδώ και μία ώρα, από τη στιγμή που ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα. Ήδη στην Κηφισίας παρατηρείται καθυστέρηση στην κίνηση, ενώ στην Αττική Οδό και τα δύο ρεύματα του Κηφισού έχει σημειωθεί μποτιλιάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Κυριαζή στην Κηφισιά από τη συμβολή με τη λεωφόρο Κηφισιάς έως τη συμβολή με την οδό Αγίου Τρύφωνος λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.

Εκτός από τα προβλήματα στην κυκλοφορία, η καταιγίδα προκάλεσε και την διακοπή του αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου, αφού η οροφή του κλειστού γηπέδου στο Μαρούσι άρχισε να στάζει.

Οι μετεωρολόγοι συστήνουν προσοχή στις μετακινήσεις.

Από τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Για αύριο Παρασκευή, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα βρέχει στην ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες.