Βουλευτικές εκλογές: Μετά την ολοκλήρωση των προεκλογικών τους εκστρατειών, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, οι πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν σήμερα να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης με στενούς τους συνεργάτες αλλά και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των κομμάτων τους.

Στο Λαύριο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι του Σαββάτου όπου παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα πριν από τις εκλογές, στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και συνοδευόταν από τον Πάνο Σκουρλέτη, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Λευτέρη Κρέτσο και τον Χρήστο Σπίρτζη. Ο πρωθυπουργός συζήτησε σε χαλαρό ύφος με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον εκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είπε σε συνομιλητές του ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχασε μερικά κιλά. Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: Ethnos.gr