Ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και, όταν την είδε να προβάλλει ακόμα αντίσταση μετά από τόση βία που της άσκησε, τελικά την έπνιξε μετά με τα χέρια του. Και, για να ξεφορτωθεί κάθε ίχνος, πήγε στο παλιό γερμανικό πολυβολείο και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων.

Τη σοκαριστική αυτή περιγραφή, αφήνοντας αποσβολωμένους και τους ίδιους τους αστυνομικούς, φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να έκανε ένας 27χρονος αγρότης, μόνιμος κάτοικος Κισσάμου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε προφορικά χθες το απόγευμα τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις 9 Ιουλίου, και ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί επί ημέρες…

Περιγραφή που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, από τον φερόμενο δολοφόνο, με ακόμα πιο σοκαριστικό στοιχείο το ότι ο νεαρός αγρότης από την περιοχή του Μάλεμε είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr