Το Βραβείο Χορν, ο Χρυσός Σταυρός που φορούσε ο Δημήτρης Χορν, απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν άντρα ηθοποιό στη μνήμη φυσικά του Δημήτρη Χορν. Την Δευτέρα 10 Μαρτίου θα γίνει η απονομή για φέτος στο θέατρο Δημήτρης Χορν, ενώ ο Χάρης Φραγκούλης, περσινός βραβευθείς, θα παραδώσει τον σταυρό σε έναν από τους τέσσερις υποψήφιους για φέτος.

Οι υποψήφιοι είναι:

Ο Ιωάννης Καπελέρης για τη συμμετοχή του στο Supernova των Φωτεινής Αθερίδου/Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθερίδου/Βασίλη Μαυρογεωργίου (Faust).

ioannis kapeleris
Ο Δημήτρης Μοθωναίος για τη συμμετοχή του στις Βάκχες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου(Θέατρο του Νέου Κόσμου).

dimitris mothoneos
Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής για τη συμμετοχή του στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 των Κώστα Γάκη/Αθηνάς Μουστάκα/Κωνσταντίνου Μπιμπή, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).

konstantinos mpimpis
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τη συμμετοχή του στο Mistero Buffo του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Θησείον, Ένα θέατρο για τις Τέχνες).

giorgos xrisostomou
Την εκδήλωση της απονομής θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Για το Δημήτρη Χορν θα μιλήσει ο Σπύρος Ευαγγελάτος. Στο θεσμό του Βραβείου θα αναφερθεί ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος ενώ τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.