Το φετινό Πάσχα μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει γρήγορα ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, καθώς το πέρασε στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ροδίτη, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τι συνέβη, όμως όπως φαίνεται προχώρησε σε επέμβαση, καθώς ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον αναισθησιολόγο του. Με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και ένα συγκινητικό μήνυμα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Όταν τα «ευχαριστώ» λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.

Υποκλίνομαι κ ευχαριστώ το σύμπαν όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη κ την ομάδα του. Επίσης στον αναισθησιολογο κ. Μπακα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεορατο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία κ Παναγιώτη σας ευχαριστώ.
Δεν ξεχνώ από τον Εδοεαπ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Καππο κ την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικης. Τους φίλους κ κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνοπουλο, τη Ναντια, τον Γιώργο Μαστροδημο κ τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφερη. Την Νταιζη Λεμπέση. Ασπα κ Πέτρο σας φιλώ. Την Κονι για τους υπέροχους κρινους της κ την παρέα.
Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους κ συναδέλφους απ την ΕΡΤ. Φίλε Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω κ προσπαθώ.
Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική κ αξία για μένα. Κουράγιο σ όλους όσους η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε.