Δύσκολες ώρες περνάει τα τελευταία 24ωρα ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ρίζος. Από την Παρασκευή το βράδυ, ο γιος του βρίσκεται στην εντατική μονάδα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από τροχαίο ατύχημα που υπέστη.

Ο Απόστολος Ρίζος  έφυγε το απόγευμα της Παρασκευής από το γήπεδο και κατευθυνόταν προς ένα εστιατόριο που βρισκόταν λίγα μετρά πιο κάτω για να φάει και δεν φόρεσε το κράνος του. Η κακή στιγμή δεν έλειψε να έρθει, αφού τον χτύπησε διερχόμενο Ι.Χ. Σύμφωνα με την έρευνα που γίνεται και από την αστυνομία ο Απόστολος δεν φέρει καμία ευθύνη για το ατύχημα, είπε ο Δημήτρης Ρίζος στο tlife.

Ο γιος του υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, η οποία πήγε καλά αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης τα επόμενα τρία 48ωρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα. Μετά οι γιατροί θα είναι σε θέση να πουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Από το τροχαίο ο Απόστολος, υπέστη τρία τραύματα στο κεφάλι και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε βαθύ κώμα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Γλίτωσε από θαύμα το τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Κώστας Σπυρόπουλος! Σώθηκε από θαύμα!

Παρατρίχα γλίτωσε το τροχαίο η Cate Blanchett

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store