Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Alpha έκριναν επιτακτική την εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Υγεία», με το ρεπορτάζ να επιμένει ότι παρακολουθείται από ομάδα επίλεκτων ιατρών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη, με το που επέστρεψε από την Αμερική, πριν από περίπου 2 μήνες.

Αυτός ήταν, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο στην τελική φάση της πώλησης του Alpha στην Motor Oil συμφερόντων Βαρδινογιάννη, παρούσα ήταν η κόρη του επιχειρηματία, η οποία και βάσει των πληροφοριών κατείχε το 49,9% των μετοχών.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ τα συμπτώματα επιδείνωσης μπορεί αρχικά να μην θεωρήθηκαν ιδιαίτερα σοβαρά και γι’ αυτό προτιμήθηκε η κατ’ οίκον νοσηλεία στο Κτήμα Βαρυπόμπης. Ωστόσο, η ραγδαία επιδείνωση έκανε τελικά τον στενό κύκλο του επιχειρηματία να αποφασίσει την εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η υγεία του 81χρονου επιχειρηματία υφίσταται πολλές διακυμάνσεις γι’ αυτό και ζητείται κυρίως από τους οικείους του να βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ έχει συστηθεί φειδώς στις επισκέψεις και στις επαφές του με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα.